Din Revisor Informerer - 2. kvartal 2021

Så er Din Revisor Informerer på gaden med udgaven for 2. kvartal 2021.

Klik på filen i højre side for at læse bladet i pdf-format.

Du kan også læse bladet ved at klikke her >>

I denne udgave af Din Revisor Informerer kan du blandt andet læse om:

Ekstra skattefri gave til medarbejdere
Du kan give dine medarbejdere en ekstra skattefri gave. Det drejer sig om et gavekort til oplevelser, som må have en værdi på op til 1.200 kroner.

Tilbagebetalt Covid-19 støtte er fritaget for skat
Din virksomheds COVID-19 støtte er skattefritaget, hvis du tilbagebetaler beløbet senest tre år efter, at virksomheden har modtaget støtten.

Højere løn under barsel
Det er nu muligt at få højere løn under barsel.

Overvejelser når du vil sælge din virksomhed
Der ligger ofte mange overvejelser til grund, når du afhænder din virksomhed. Du kan her få et overblik over, hvordan en salgsproces kan se ud.

At det er en stor fordel at kende konkurslovens regler om rekonstruktion, hvis du eksempelvis har penge til gode i en nødlidende virksomhed.

Gamle ejendomsvurderinger kan nu påklages
Nu har du mulighed for at klage over tidligere vurderinger af erhvervsejendomme.

– - – - – -

Tidligere udgaver af Din Revisor Informerer
Søger du ældre versioner af Din Revisor Informerer kan du også finde dem på ovenstående link. Når du er kommet ind på e-paper via linket, kan du klikke på symbolet øverst til venstre, som indeholder flere funktioner. Klik her på “Kartotek” eller “Library” for at finde tidligere versioner.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

Tilmeld dig til nyhedsbrev
RevisorGruppen er den del af danrevi-samarbejdet. Har du lyst til at modtage aktuelle nyheder vedrørende skat, moms og afgifter så tilmeld dig danrevis nyhedsbrev der udsendes 1 – 2 gange pr. måned.

Tilmeld dig ved at klikke her >>

RevisorGruppen
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt RevisorGruppen for at drøfte de specifikke problemstillinger.