Din Revisor Informerer - 1. kvartal 2021

Så er Din Revisor Informerer på gaden med udgaven for 1. kvartal 2021.

Klik på filen i højre side for at læse bladet i pdf-format.

Du kan også læse bladet ved at klikke her >>

I denne udgave af Din Revisor Informerer kan du blandt andet læse om:

El til rumopvarmning bliver billigere
Hvis din virksomhed anvender elektricitet til rumopvarmning, bliver elregningen for 2021 formentlig noget billigere end 2020.

Brug Nem-id når du logger på TastSelv
TastSelv-koden til Skattestyrelsens hjemmeside og til brug for dine indberetninger forventes at ophøre den 6. juli 2021.

Tvangsakkord i en krisetid
Hvis dit selskab er økonomisk trængt, har du blandt andet mulighed for enten selv at træde til eller at indgå en tvangsakkord.

Undgå faldende andelskrone
Nu kan andelsboligforeninger undgå, at andelskronen falder.

Køb en “grøn bil” og spar penge
Du kan spare mange penge ved at købe en grøn bil.

– - – - – -

Tidligere udgaver af Din Revisor Informerer
Søger du ældre versioner af Din Revisor Informerer kan du også finde dem på ovenstående link. Når du er kommet ind på e-paper via linket, kan du klikke på symbolet øverst til venstre, som indeholder flere funktioner. Klik her på “Kartotek” eller “Library” for at finde tidligere versioner.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

Tilmeld dig til nyhedsbrev
RevisorGruppen er den del af danrevi-samarbejdet. Har du lyst til at modtage aktuelle nyheder vedrørende skat, moms og afgifter så tilmeld dig danrevis nyhedsbrev der udsendes 1 – 2 gange pr. måned.

Tilmeld dig ved at klikke her >>

RevisorGruppen
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt RevisorGruppen for at drøfte de specifikke problemstillinger.