Din Revisor Informerer - Februar 2021

Så er Din Revisor Informerer på gaden med en Tema-udgave for februar 2021.

Klik på filen i højre side for at læse bladet i pdf-format.

Du kan også læse bladet ved at klikke her >>

I denne udgave af Din Revisor Informerer kan du blandt andet læse om:

Håndværkerfradraget hæves i 2021
Håndværkerfradraget er i forbindelse med coronakrisen hævet til 25.000 kroner per voksne person i en husstand i 2021. Servicefradraget er også hævet til 25.000 kroner.

Søg om genstartskapital
Du kan søge om genstartskapital, hvis din økonomi er trængt under coronakrisen. Ordningen er etableret via Vækstfonden.

Elektroniske generalforsamlinger
Det er også i 2021 muligt at afholde elektroniske generalforsamlinger.

Forskellige frister – efterkontrol hjælpepakker
I forbindelse med ansøgning om hjælpepakker skal du huske at indsende de faktiske beløb til efterkontrol. Læs om de forskellige frister.

Få ikke tunnelsyn når krisen kradser
Forretningsstrateg Nils Wegener fortæller om vigtigheden af ikke at få tunnelsyn, når coronakrisen hærger. Hans opfordring lyder, at du skal genbesøge sin forretningsmodel og eventuelt justere den.

Betaling af moms og momslån
Vær opmærksom på, at mange virksomheder skal betale moms for to perioder den 1. marts 2021. Hav likviditeten klar, da forsinkelse med betalingen kan betyde ekstra omkostninger. OBS: Efter redaktionens afslutning har Folketinget vedtaget en ny hjælpepakke, som giver mulighed for at låne disse midler. Dette fremgår ikke af bladet.

Sommerhus i et selskab er risikofyldt affære skattemæssigt
Pas på med, at dit selskab køber et sommerhus. Hovedaktionærer kan blive hårdt beskattet af at have muligheden for at opholde sig i det.

– - – - – -

Tidligere udgaver af Din Revisor Informerer
Søger du ældre versioner af Din Revisor Informerer kan du også finde dem på ovenstående link. Når du er kommet ind på e-paper via linket, kan du klikke på symbolet øverst til venstre, som indeholder flere funktioner. Klik her på “Kartotek” eller “Library” for at finde tidligere versioner.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

Tilmeld dig til nyhedsbrev
RevisorGruppen er den del af danrevi-samarbejdet. Har du lyst til at modtage aktuelle nyheder vedrørende skat, moms og afgifter så tilmeld dig danrevis nyhedsbrev der udsendes 1 – 2 gange pr. måned.

Tilmeld dig ved at klikke her >>

RevisorGruppen
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt RevisorGruppen for at drøfte de specifikke problemstillinger.