Din Revisor Informerer - 4. kvartal 2020

Så er Din Revisor Informerer på gaden med en udgaven for 3. kvartal 2020.

Klik på filen i højre side for at læse bladet i pdf-format.

Du kan også læse bladet ved at klikke her >>

I denne udgave af Din Revisor Informerer kan du blandt andet læse om:

Uniformer og skatteregler
Skatteregler i forbindelse med brug af uniformer. Beskatning kan ikke komme på tale, hvis arbejdstøjet kun må benyttes i arbejdsøjemed.

Feriedage
Feriedage fra gammel og ny ferielov. Den nye ferielovs samtidighedsferie trådte i kraft den 1. september 2020.

Husk alle fristerne 31/12-2020
Husk den lange række af deadlines den 31. december. Du kan læse den opstillede huskeliste, som kan være god at gennemgå inden årets udgang.

Advisory board – hvorfor?
Direktør Henrik Skafte fra Pictura har sat sit eget rådgiverhold i et advisory board, som giver både personlig og forretningsmæssig sparring og inspiration.

Indregning af hjælpepakker i regnskabet
Hvordan skal du forholde dig til den regnskabsmæssige indregning og præsentation af hjælpepakker i forbindelse med coronakrisen.

Du kan betale momsen selv om fristerne er udsat
Selv om nogle momsfrister er udsat i forbindelse med coronakrisen, har du stadig mulighed for at betale til de oprindelige frister.

– - – - – -

Tidligere udgaver af Din Revisor Informerer
Søger du ældre versioner af Din Revisor Informerer kan du også finde dem på ovenstående link. Når du er kommet ind på e-paper via linket, kan du klikke på symbolet øverst til venstre, som indeholder flere funktioner. Klik her på “Kartotek” eller “Library” for at finde tidligere versioner.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

Tilmeld dig til nyhedsbrev
RevisorGruppen er den del af danrevi-samarbejdet. Har du lyst til at modtage aktuelle nyheder vedrørende skat, moms og afgifter så tilmeld dig danrevis nyhedsbrev der udsendes 1 – 2 gange pr. måned.

Tilmeld dig ved at klikke her >>

RevisorGruppen
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt RevisorGruppen for at drøfte de specifikke problemstillinger.