Forkerte årsopgørelser udsendt til 111.000 personer

Var du enlig forsørger i 2018 og har du modtaget et forslag til ændring af årsopgørelsen for 2018 5. november 2019??

Så kan du ånde lettet op – forslaget er nemlig forkert.

Skattestyrelsen bekræfter, at en teknisk fejl i overførsel af data fra Udbetaling Danmark, har medført at 111.000 personer har fået et forslag til en ny årsopgørelse for indkomståret 2018.

Fejlen har betydet, at det ekstra jobfradrag og ekstra beskæftigelsesfradrag, som enlige forsørgere har ret til, er blevet slettet i systemet.

Skattestyrelsen oplyser, at man af egen drift vil rette fejlen, og de berørte personer ikke skal foretages sig noget.

Kontakt Skattestyrelsen eller din revisor hvis du er i tvivl om, hvorvidt det forslag du har modtaget, er omfattet af ovennævnte fejl.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

Tilmeld dig til nyhedsbrev
RevisorGruppen er den del af danrevi-samarbejdet. Har du lyst til at modtage aktuelle nyheder vedrørende skat, moms og afgifter så tilmeld dig danrevis nyhedsbrev der udsendes 1 – 2 gange pr. måned.

Tilmeld dig ved at klikke her >>

RevisorGruppen
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt RevisorGruppen for at drøfte de specifikke problemstillinger.