Din Revisor Informerer - 4. kvartal 2018

Så er Din Revisor Informerer på gaden for 4. kvartal 2018.

Klik på filen i højre side for at læse bladet i pdf-format.

Du kan også læse bladet ved at klikke her >>

Søger du ældre versioner af Din Revisor Informerer kan du også finde dem på ovenstående link. Når du er kommet ind på e-paper via linket, kan du klikke på symbolet øverst til venstre, som indeholder flere funktioner. Klik her på “Kartotek” eller “Library” for at finde tidligere versioner.

I denne udgave af Revisor Informerer kan du blandt andet læse om:

Fri avis – beskatning eller ej
Når medarbejdere modtager en daglig avis, som er betalt af arbejdsgiveren, gælder en række vigtige skatteregler.

Brug årsregnskab proaktivt
For de fleste virksomheder er regnskabsåret ved at gå på hæld. Brug årsregnskabet til andet end blot at indtaste det til Erhvervsstyrelsen. Du kan eksempelvis udregne nøgletal, som kan bruges i forhandlinger med banken om renten på kreditter og lån.

Mange deadlines ved årsskiftet
Husk den lange række af deadlines den 31. december. Du kan læse den opstillede huskeliste, som kan være god at gennemgå inden årets udgang.

Skattereglerne for rejser og bespisning – pas på
Vær opmærksom på skatteregler for rejser og bespisning. Fradrag fra rejser og repræsentation har SKAT et skarpt øje til.

Tid til optælling af varelager
Mindst en gang om året skal virksomhedens varebeholdning optælles, og du skal vurdere, om nogle varers værdi skal nedskrives.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

Tilmeld dig til nyhedsbrev
RevisorGruppen er den del af danrevi-samarbejdet. Har du lyst til at modtage aktuelle nyheder vedrørende skat, moms og afgifter så tilmeld dig danrevis nyhedsbrev der udsendes 1 – 2 gange pr. måned.

Tilmeld dig ved at klikke her >>

RevisorGruppen
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt RevisorGruppen for at drøfte de specifikke problemstillinger.