Din Revisor Informerer - 3. kvartal 2018

Så er Din Revisor Informerer på gaden for 3. kvartal 2018.

Klik på filen i højre side for at læse bladet i pdf-format.

Du kan også læse bladet ved at klikke her >>

Søger du ældre versioner af Din Revisor Informerer kan du også finde dem på ovenstående link. Når du er kommet ind på e-paper via linket, kan du klikke på symbolet øverst til venstre, som indeholder flere funktioner. Klik her på “Kartotek” eller “Library” for at finde tidligere versioner.

I denne udgave af Revisor Informerer kan du blandt andet læse om:

Er din virksomhed ordentligt beskyttet?
Der er formodentlig over en million hacker-angreb i Danmark årligt, og mindre virksomheder har ofte dårlig it-sikkerhed. Du og dine kollegaer skal blandt andet være opmærksomme på falske mails.

Kender du muligheden for ekstraordinært udbytte?
Som ejerleder i et selskab har du mulighed for at udlodde ekstraordinært udbytte, men vær opmærksom på selskabslovens regler.

Nye ejendomsvurderinger på vej
Nye ejendomsvurderinger er på vej i 2019. De nye vurderinger vil sandsynligvis gøre forældrekøbslejligheder mindre gunstige, da de nye vurderinger formentlig vil være højere end de nugældende vurderinger.

Hvad er kryptovalutaer?
Forskellen mellem kryptovalutaer og nationale valutaer er ganske markant. Kryptovalutaer udstedes ikke af en nationalbank og findes kun i digital form.

Fordelene ved at benytte specialindrettet varevogn
Du kan opnå store fordele ved at have en specialindrettet varevogn under tre tons på gule plader frem for papegøjeplader. Du kan eksempelvis køre ubegrænset til og fra arbejde uden skattemæssige konsekvenser.

Skattelettelser i sigte til udlejere af egen bolig
Regeringen har fremsat et deleøkonomisk forslag, som giver skattelettelser ved udlejning af sommerhuse og boliger via Airbnb eller andre bureauer.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

Tilmeld dig til nyhedsbrev
RevisorGruppen er den del af danrevi-samarbejdet. Har du lyst til at modtage aktuelle nyheder vedrørende skat, moms og afgifter så tilmeld dig danrevis nyhedsbrev der udsendes 1 – 2 gange pr. måned.

Tilmeld dig ved at klikke her >>

RevisorGruppen
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt RevisorGruppen for at drøfte de specifikke problemstillinger.