Skal du have ændret din skat for 2014 - så er det ved at være tiden!!

SKAT har normalt en frist på 3 år, 4 måneder og 1 dag til at varsle en ændring af en given skatteansættelse. Herefter er den forældet. Du har samme frist til at søge om ændring af tidligere skatteansættelser.

Den 1. maj 2018 er sidste frist for anmodning om genoptagelse af din skatteansættelse for indkomståret 2014, hvis du har glemt et fradrag, eller hvis du i øvrigt mener, at der er fejl i din skatteansættelse for dette år. Efter denne dato kan du ikke gå længere tilbage end til skatteansættelsen for indkomståret 2015.

Skæringsdatoen gælder begge veje. Tirsdag den 1. maj 2018 er således også sidste frist for SKAT til at varsle en ændring af din skatteansættelse for 2014. Går du og frygter en korrektion, kan du derfor – medmindre der er tale om et potentielt bødegivende forhold – trække vejret lettere efter den dag.

Er du lønmodtager, pensionist eller studerende er SKATs frist kortere hvis SKAT vil ændret noget. Her kan SKAT alene ændre for året 2016 frem til 30. juni 2018. Du kan dog altid få ændret 2014 efter de førnævnte regler.

Vil du vide mere om ændringer af dine gamle årsopgørelser, så kontakt din sædvanlige rådgiver hos RevisorGruppen.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

Tilmeld dig til nyhedsbrev
RevisorGruppen er den del af danrevi-samarbejdet. Har du lyst til at modtage aktuelle nyheder vedrørende skat, moms og afgifter så tilmeld dig danrevis nyhedsbrev der udsendes 1 – 2 gange pr. måned.

Tilmeld dig ved at klikke her >>

RevisorGruppen
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt RevisorGruppen for at drøfte de specifikke problemstillinger.