Husk at søge moms betalt i EU tilbage inden 30/9-2016

Har din virksomhed i kalenderåret 2015 betalt moms i andre EU-lande, kan du i visse tilfælde få tilbagebetalt den betalte moms.

Det gælder blandt andet for moms af rejse- og opholdsudgifter, herunder af udgifter til hotel, mad og drikkevarer, flybilletter, taxa og billeje. Også moms af adgangsbetaling til messer kan refunderes.

For at få momsen tilbagebetalt skal du søge via virksomhedens TastSelv Erhverv under punktet “momsrefusion”.

Hvis du ikke tilbagesøger den betalte moms i et andet EU-land skal du være opmærksom på, at den udenlandske moms ikke kan kan angives som købsmoms i Danmark.

Du skal desuden være opmærksom på, at din virksomhed heller ikke har skattemæssigt fradrag for den betalte moms i udlandet.

Vær også opmærksom på, at de fleste lande har en nedre beløbsgrænse for, hvornår der ydes refusion.

Hvis du vil læse nærmere om reglerne for momsrefusion af EU-moms kan du klikke her >>

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

Tilmeld dig til nyhedsbrev
RevisorGruppen er den del af danrevi-samarbejdet. Har du lyst til at modtage aktuelle nyheder vedrørende skat, moms og afgifter så tilmeld dig danrevis nyhedsbrev der udsendes 1 – 2 gange pr. måned.

Tilmeld dig ved at klikke her >>

RevisorGruppen
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt RevisorGruppen for at drøfte de specifikke problemstillinger.