Husk årsafregning af lønsumsafgift for 2015 senest 15/8-2016

Driver du en virksomhed, der er omfattet af lønsumsafgiftsloven, skal du huske at indberette og afregne lønsumsafgiften af overskuddet for 2015.

Fristen for indberetning af betaling af lønsumsafgift for 2015 er 15. august 2016.

Du skal indberette lønsumsafgiften via din virksomheds Tast-selv løsning hos SKAT.

Din virksomhed skal betale lønsumsafgift hvis du driver en virksomhed, der er omfattet af fritagelsesbestemmelserne i momsloven. Dette er typisk f.eks. virksomheder, der beskæftiger sig med sundhedsbehandling, persontransport, finansielle virksomheder og mange flere. Du kan se hvilke type virksomheder der er tale om her >>.

Vær opmærksom på, at det ikke er alle virksomheder, der betaler lønsumsafgift selv om de er fritaget efter momsloven. Under ovennævnte link kan du se hvilke virksomheder, der er tale om.

Hvis din virksomhed har ansatte, skal du også betale lønsumsafgift af de ansattes lønsum. Dette sker kvartalsvis over året.

Du kan se mere om fristerne for indberetning og betaling af lønsumsafgift i 2016 her >>.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

Tilmeld dig til nyhedsbrev
RevisorGruppen er den del af danrevi-samarbejdet. Har du lyst til at modtage aktuelle nyheder vedrørende skat, moms og afgifter så tilmeld dig danrevis nyhedsbrev der udsendes 1 – 2 gange pr. måned.

Tilmeld dig ved at klikke her >>

RevisorGruppen
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt RevisorGruppen for at drøfte de specifikke problemstillinger.