Årsopgørelsen 2014 er klar 9. marts 2015

Mandag den 9. marts 2015 løfter SKAT officielt sløret for, om vi skal have penge tilbage i skat for 2014, eller om vi skal betale restskat.

SKAT har på sin hjemmeside offentliggjort tidsplanen for forløbet omkring årsopgørelsen for 2014. Det fremgår heraf, at årsopgørelserne officielt kan ses fra og med mandag den 9. marts 2015.

SKAT har tidligere år åbnet et par dage forud for den officielle dato – og mon ikke det sker igen – primært for at tage presset af TastSelv-systemet.

De personlige skatteoplysninger, som SKAT modtager fra arbejdsgivere, pengeinstitutter mv., kan ses i TastSelv fra og med den 3. februar 2015.

For alle de, der har indkomster eller fradrag, som SKAT ikke kender til, vil den første årsopgørelse selvsagt ikke være endelig. Der udskrives således en ny årsopgørelse efter indberetningen af tilføjelserne.

Husk at kontrollere, at SKAT har de rigtige oplysninger – og ikke mindst har alle oplysninger. Du skal selv indberette de manglende oplysninger via TastSelv.

Overskydende skat op til 100.000 kr. indsættes på din Nemkonto tirsdag den 7. april. Større beløb indsættes først på et senere tidspunkt, da SKAT forinden foretager en manuel gennemgang af årsopgørelsen til sikring af, at denne er korrekt. Overskydende skat under 100 kr. udbetales ikke, men overføres til næste år.

Læs mere om forløbet omkring årsopgørelserne for 2014 på SKATs hjemmeside

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

Tilmeld dig til nyhedsbrev
RevisorGruppen er den del af danrevi-samarbejdet.

Har du lyst til at modtage aktuelle nyheder vedrørende skat, moms og afgifter så tilmeld dig danrevis nyhedsbrev der udsendes 1 – 2 gange pr. måned.

Tilmeld dig ved at klikke her >>

RevisorGruppen

Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt RevisorGruppen for at drøfte de specifikke problemstillinger.