Skattekort og forskudsopgørelse 2012

Din forskudsopgørelse for 2012 dannes og kan ses i din Skattemappe i TastSelv fra primo november 2011 – altså i næste uge.

Du vil få en mail eller en sms fra SKAT, når den er klar – men KUN hvis du har givet SKAT din mailadresse eller dit mobilnummer i TastSelv på skat.dk.

Du kan printe din forskudsopgørelse ud fra TastSelv, hvis du har brug for den på papir.

Husk at kontrollere din forskudsopgørelse
Det er vigtigt at du husket at kontrollere de tal, som SKAT bruger på din forskudsopgørelse. Hvis du ikke selv har foretaget ændringer bruger SKAT nemlig tal tilbage fra 2010.

Er der sket ændringer i dine indkomst- eller fradragsforhold efter 2010 er det derfor vigtigt, at du er ekstra opmærksom hvis du gerne vil undgå en ubehagelig restskat for 2012.

Desuden er det vigtigt, at du kontrollere renteudgifter og ejendomsværdiskat hvis du f.eks. har købt fast ejendom i 2011.

Digitalt eller papir
Ifølge SKAT har de fleste efterhånden vænnet sig til, at forskudsopgørelsen nu kun kommer digitalt, med mindre man selv bestiller den som post/papir. Hvis du selv senest den 1. september 2011 har bestilt papirudgaven af skattekortet for 2012 modtager du det medio november ifølge SKAT.

Husk at du ikke længere har brug for et skattekort på papir. Digitale skattekort (eSkattekort) sendes direkte til din arbejdsgiver eller anden lønudbetaler.

Du kan se oplysningerne om dit eSkattekort på forsiden af din forskudsopgørelse.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

RevisorGruppen

Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt RevisorGruppen for at drøfte de specifikke problemstillinger.