RevisorGruppen i Svendborg overtager HS Revision

RevisorGruppen i Svendborg ejet af Lilly Jeppesen og Eva Kristensen udvider.

Efter overtagelsen af HS Revison har RevisorGruppen nu 14 velkvalificerede revisorer og rådgivere. Heraf 7 registrerede revisorer og 1 skatterevisor.

RevisorGruppen i Svendborg har pr. 1. februar 2011 købt kollegaen HS Revision, der gennem mange år har været drevet af registreret revisor Hans Skriver.

Baggrund
RevisorGruppen v/Lilly Jeppesen og Eva Kristensen fik mulighed for at overtage HS Revision i forbindelse
med et generationsskifte som følge af, at Hans Skriver ønsker at trappe ned.

“Vi kender HS Revision og firmaets medarbejdere som gode og dygtige kolleger. Da vi samtidig gennem et stykke tid har gået med planer om at udvide vores eget firma, var det oplagt at slå til, da vi fik muligheden for at overtage HS Revision” siger Lilly Jeppesen.

HS Revision med Hans Skriver samt de fire medarbejdere flytter deres kontor ind i RevisorGruppens lokaler på Vestergade 165 A i Svendborg.

“Med udvidelsen af RevisorGruppen, og de fire nye registrerede revisorer vi får ind i huset hos os, får vi nu en størrelse, hvor vi bliver blandt de større revisionsfirmaer i Svendborg. Vi har selvfølgelig ikke en størrelse som de store landsdækkende revisorselskaber, men vi oplever heldigvis, at stadig flere kunder gerne vil have et mindre og lokalt revisionsfirma som deres revisorer” siger Eva Kristensen.

Historien bag RevisorGruppen
Lilly Jeppesen startede RevisorGruppen i 1995. Samme år som Eva Kristensen startede sit firma EK Revision. I 2004 blev EK Revision en del af RevisorGruppen. Og fra i dag er HS Revision også en del af RevisorGruppen.

“Vi føler, at vi er rustet til fremtidens opgaver. Vi får tilført en række dygtige medarbejdere, der gør at vi fortsat kan tilbyde alle vores kunder hele den palet af opgaver, der er en naturlig del af et revisions- og rådgivningsfirma” siger Lilly Jeppesen.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående, er du naturligvis velkommen til at kontakte Lilly Jeppesen eller Eva Kristensen hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

RevisorGruppen
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk