Har din virksomhed moms tilgode - mulighed for genoptagelse tilbage til 1994

Vi har her på sitet den 5. oktober 2010 fortalt om hvordan SKAT har ændret praksis og nu godkender fradrag for moms af udgifter til mad og drikkevarer, der serveres for forretningsforbindelser og til personalemøder hvis mødet afholdes i virksomhedens lokaler. Vi fortalte også, at der i forbindelse med ændringen er givet mulighed for, at virksomheder kan få tilbagebetalt moms af sådanne udgifter helt tilbage til 1994.

Sidste frist
Selv om julen står for døren, skal vi for god ordens skyld minde om, at muligheden for genoptagelse helt tilbage til 1994 kun foreligger, hvis ansøgningen indgives inden udgangen af 2010.

Efter nytår kan der kun søges om tilbagebetaling af moms tilbage til 2001 og det kræver endda at ansøgningen indgives senestc den 3. april 2011. Efter denne dato kan der kun søges om genoptagelse 3
år tilbage i tid.

Hvis du mener, at din virksomhed kan have moms tilgode, er det måske værd at bruge lidt tid mellem jul og nytår på at undersøge dette. RevisorGruppen står naturligvis til rådighed med evt. assistance i forbindelse med en evt. genoptagelsesanmodning til SKAT.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til artiklerne er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos RevisorGruppen på telefon 62 22 02 12.

RevisorGruppen
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg
Tlf. 62 22 02 12
info@revigruppen.dk
www.revigruppen.dk